logo

Administratie, maar dan met PIT!

Je bent ondernemer en hebt dus veel te doen. Wij zijn professionele administratiecoaches met veel ervaring in het ondersteunen van bedrijven op het gebied van boekhouding, salarisadministratie, belastingaangiftes en advies.

Laat ons je boekhouding verzorgen, dan kun jij je concentreren op wat het belangrijkste is.

Gratis kennismakingsgesprek?

We werken samen met o.a. de volgende pakketten.

Exact online

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Exact online

Gewone mensen met PIT

Echte mensen, duidelijke taal, oprechte interesse in onze klant. Daar staan wij voor. Wij bijten ons vast in jouw administratie, zodat jij zorgeloos kan ondernemen. Met onze gedrevenheid, openheid en to-the-point aanpak helpen we jou verder. Ben jij op zoek naar die administratieve PITbull die oprechte aandacht heeft voor jouw organisatie en kan bijdragen aan het succes van jouw onderneming? Bekijk wat ons team je te bieden heeft...

Bekijk ons team

Astrid van der Maden

Meer dan alleen cijfers...

Een goede administratie is geen doel maar een middel. Een administratie is een belangrijk stuurinstrument voor het runnen van je onderneming om zo je bedrijf naar een hoger niveau te kunnen tillen. Wij kunnen je helpen om dit te bereiken. Maar wij gaan nog een stapje verder. Ondernemers zouden namelijk op veel meer vlakken gecoacht kunnen worden. Vaak kunnen wij al heel veel betekenen voor een ondernemer door een luisterend oor te bieden, te sparren of een spiegel voor te houden. De oplossingen komen vaak uit de ondernemer zelf, wij kunnen alleen wel helpen om het zetje in de juiste richting te geven.  

Meer weten?