logo
Werken bij PIT voor jouw administratie

Astrid van der Maden

31 augustus 2020
Werken bij PIT voor jouw administratie

Werken bij PIT voor jouw administratie

“Wat zijn jouw drijfveren? Waar word jij gelukkig van? Wat wil jij achterlaten?”

Bij PIT voor jouw administratie zijn dat vraagstukken waar we vaak bij stilstaan. Zowel voor ons zelf en ons team, als voor onze klanten. Wij willen écht wat betekenen. Écht iets achterlaten. Dat zit in ons bloed. Geen gewone baan, maar met een enorme drive alles uit onszelf en uit onze klanten te halen. Als team grenzen verleggen. Samen huilen en samen lachen. Werken vol ambitie en passie. Vol PIT!

Herken jij jezelf in bovenstaande? Word jij er blij van om vol energie die nieuwe uitdaging aan te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou. Maar behalve drive, ambitie en PIT verwachten wij nog meer van onze medewerkers.

  • Een afgeronde MBO opleiding op het gebied van administratie of HBO Accountancy (mag ook de associate degree zijn).
  • Reeds opgedane werkervaring binnen een administratiekantoor of accountantskantoor is een pré. Maar ook voor schoolverlaters hebben wij mogelijkheden om bij ons datgene wat ze geleerd hebben in de praktijk te brengen en te leren wat je nodig hebt in de praktijk.
  • Sterke communicatieve vaardigheden. Je bent niet alleen achter de schermen aan het werk voor onze klanten, maar je krijgt een ware helpdesk-functie. Klanten komen bij jou terecht met de meest uiteenlopende vragen. Wij zoeken iemand met de skills om de klanten te woord te staan. Het contact met onze klanten is informeel, gezellig en we maken tijd voor een praatje. Wij zoeken dan ook iemand die het leuk vindt om deze sociale contacten op te bouwen en in stand te houden. Het gaat bij ons om meer dan alleen de cijfertjes.
  • Een gezonde drang om jezelf én het kantoor te willen blijven ontwikkelen en verbeteren. Wij zitten nooit stil. Wij zien altijd mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren. We bedenken als team waar we heen willen. Wij zoeken dan ook iemand die niet bang is voor verandering, maar met een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Iemand die niet bang is om met nieuwe software aan de slag te gaan. Iemand die handig is met software en de inrichting er van.

We bieden je een toffe baan in een fijne werkomgeving. Uren en werktijden kunnen we in overleg afstemmen. Ook is het geen probleem om af en toe vanuit huis te werken. Al vinden we het voor de sfeer en collegialiteit wel belangrijk dat we gezamenlijke momenten op kantoor hebben, vooral omdat we maar een klein team zijn.  Verder bieden we mogelijkheden om door te groeien naar de functie van administratiecoach, waarbij we je dus kunnen opleiden om naast het administratieve werk, de ondernemer te kunnen coachen om meer uit zichzelf te halen.

PIT voor jouw administratie is een modern en jong administratiekantoor die de lat continu hoger blijft leggen om steeds weer waarde toe te kunnen voegen aan onze klanten. We werken voor zeer uiteenlopende ondernemers waarbij we een hoge kwaliteit nastreven, maar er tevens voor zorgen dat een klant begrijpt wat we voor hem of haar doen. We zijn volop aan het moderniseren waarbij online een steeds grotere rol gaat spelen. Als team gaan we voor elkaar door het vuur en we zijn heel open en eerlijk naar elkaar. PIT voor jouw administratie was in 2020 één van de genomineerden voor de Venrayse Ondernemersprijzen en daar zijn we trots op.

Hebben we je interesse gewekt? Stuur je sollicitatie naar astrid@pitadministratie.nl en laat ons zien waarom jij past in ons PITtige team….Terug naar overzicht