logo

Administratief medewerker

"Wat motiveert jou? Wat maakt jou gelukkig? Wat wil je nalaten?"

Bij PIT voor jouw administratie houden we ons regelmatig bezig met deze vragen. Dit geldt niet alleen voor onszelf en ons team, maar ook voor onze klanten. We willen echt een verschil maken en iets blijvends achterlaten. Dit zit in onze natuur. Niet zomaar een baan, maar met een sterke motivatie alles uit onszelf en onze klanten halen. Samen als team onze grenzen verleggen en werken met ambitie en passie. Vol PIT!

Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons aan de slag wil gaan als administratief medewerker voor een aantal vaste klanten. Je bent zowel onderdeel van het administratieve team van PIT en tevens een verlengstuk van de betreffende organisaties waar je de administratie voor bijwerkt. Een ontzettend leuke uitdaging dus om zoveel mogelijk ondernemers van juiste en tijdige informatie te voorzien en te ondersteunen. En een ideale baan om te combineren met jonge kinderen, want bij ons heb je de mogelijkheid om de werkuren op de schooluren aan te passen!

Wat bieden wij...

Een veelbelovende carrière, dat is wat we je bieden. Met ons kun je alle kanten op. Geef ons aan waar jouw drive zit en waar jij het beste in bent en we matchen de juiste klanten en werkzaamheden aan je, zodat jij kunt "shinen" met waar jij écht goed in bent. Geen druk om een bepaald percentage productieve uren te maken. Geen klanten stuurloos achterlaten omdat er geen budget is om ze écht te kunnen helpen. Bij ons mag je tot het uiterste gaan voor de klant, zodat jij met een trots gevoel naar huis kunt gaan na een werkdag. Uren en werktijden kunnen we in overleg afstemmen (parttime is mogelijk). Ook is het geen probleem om af en toe vanuit huis te werken. Al vinden we het voor de sfeer en collegialiteit wel belangrijk dat we gezamenlijke momenten op kantoor hebben, vooral omdat we maar een klein team zijn. Geef ons aan waar jouw ambitie zit, zodat we samen de route uit kunnen stippelen voor je! Geen hiërarchie. We zijn 1 team en we verdelen de taken onderling op zo'n manier dat iedereen het beste van zichzelf kan laten zien!

Het salaris zullen we in onderling overleg afstemmen (€ 2.500 - € 3.000). Daarnaast hoef je bij ons niet je eigen lunch mee te nemen en zorgen we voor de nodige ontspanning en leuke teammomenten tussendoor. Want successen mogen gevierd worden en hard werken moet beloond worden!!

Wat zoeken wij...

Dat jij het aanspreekpunt bent voor klanten voor allerlei vragen, schrikt jou niet af! Sterker nog, je vindt het een uitdaging om voor iedere klant en voor ieder probleem een oplossing te zoeken en een lach op ieders gezicht te toveren. Je bent spontaan, open, sociaal, informeel en toegankelijk. En je houdt ervan om met verschillende administraties aan de slag te kunnen! Daarnaast hebben we een aantal overige voorkeuren cq verwachtingen:

  • Een afgeronde MBO opleiding op het gebied van administratie zou fijn zijn, maar is geen strenge vereiste.
  • Het zou fantastisch zijn als je al werkervaring hebt opgedaan binnen een administratiekantoor of accountantskantoor, maar ook dat is geen harde vereiste.
  • Je hebt affiniteit met cijfers en vind het leuk om gestructureerd te werken en te organiseren.
  • Je ziet dingen! Als je mogelijkheden ziet om administratieve processen voor klanten beter en efficiënter te maken, dan bijt jij je daarin vast.
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden. Je bent niet alleen achter de schermen aan het werk voor onze klanten, maar je krijgt een ware helpdesk-functie. Klanten komen bij jou terecht met de meest uiteenlopende vragen. Wij zoeken iemand met de skills om de klanten te woord te staan. Het contact met onze klanten is informeel, gezellig en we maken tijd voor een praatje. Wij zoeken dan ook iemand die het leuk vindt om deze sociale contacten op te bouwen en in stand te houden. Het gaat bij ons om meer dan alleen de cijfertjes.
  • Een gezonde drang om jezelf én het kantoor te willen blijven ontwikkelen en verbeteren. Wij zitten nooit stil. Wij zien altijd mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren. We bedenken als team waar we heen willen. Wij zoeken dan ook iemand die niet bang is voor verandering, maar met een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Iemand die handig is met software en de inrichting er van.

 

Wie zijn wij...

PIT voor jouw administratie is een modern en jong administratiekantoor die de lat continu hoger blijft leggen om steeds weer waarde toe te kunnen voegen aan onze klanten. We werken voor zeer uiteenlopende ondernemers waarbij we een hoge kwaliteit nastreven, maar er tevens voor zorgen dat een klant begrijpt wat we voor hem of haar doen. We zijn volop aan het moderniseren waarbij online een steeds grotere rol gaat spelen. Als team gaan we voor elkaar door het vuur en we zijn heel open en eerlijk naar elkaar. PIT voor jouw administratie was in 2020 één van de genomineerden voor de Venrayse Ondernemersprijzen en daar zijn we trots op.  

 

Hebben we je interesse gewekt en ben jij die PITbull die wij zoeken? Neem contact op met Astrid via astrid@pitadministratie.nl en laat ons zien waarom jij past in ons PITtige team…. Of stuur een appje naar 0478-700580 en wij bellen jou! 

Terug naar overzicht