logo

Boekhouding & Administratie

Boekhouden gaat grotendeels over het verleden. Vastleggen wat er is gebeurd en dat vertaalt zich dan in een hoop cijfers. Cijfers die pas een toegevoegde waarde hebben als een ondernemer ze begrijpt én kan vertalen naar een toekomstbeeld om zo te kunnen anticiperen op de steeds veranderende omgeving.

Wij willen ondernemers hiermee helpen, door tussentijdse cijfers op te leveren waardoor de ondernemer sneller kan reageren op een veranderende markt. Ook blijven wij ons steeds weer verdiepen in nieuwe technieken en mogelijkheden om de administratie als stuurinstrument te kunnen gebruiken en de ondernemer (en daardoor ook de onderneming) te laten groeien.

De eenvoud van uitbesteden

Salarisadministratie

Salarisadministratie

Laat ons je helpen met al je personeelszaken.

Lees meer
Inrichten van boekhoudpakketten

Inrichten van boekhoudpakketten

Toe aan een volgende stap?

Lees meer

We kunnen iedere ondernemer helpen. Of je nu totaal geen affiniteit hebt met administratie en alles uit wilt besteden, of zoveel mogelijk zelf wilt doen maar wat begeleiding kunt gebruiken. Alles is mogelijk bij ons, waarbij we altijd rekening houden met de inspanning die de klant zelf wilt leveren. We denken graag mee in het behalen van efficiencymogelijkheden door administratieve processen anders in te richten of andere software te gaan gebruiken. Wij zijn niet gebonden aan bepaalde softwarepakketten.

Wij vinden het belangrijk dat de ondernemer een pakket heeft wat bij zijn onderneming past en wij passen onze werkwijze daar op aan.