logo

Boekhouding / Administratie

Het traditionele boekhouden gaat grotendeels over het verleden. Vastleggen wat er is gebeurd en dat vertalen in cijfers. Echter, hebben die cijfers pas een toegevoegde waarde als een ondernemer ze begrijpt én kan vertalen naar een toekomstbeeld om zo te kunnen anticiperen op een steeds veranderende omgeving.

Wij willen ondernemers hiermee helpen, door tussentijdse cijfers op te leveren waardoor de ondernemer sneller kan reageren op wat er om hem heen gebeurt. Ook blijven wij ons verdiepen in nieuwe technieken en mogelijkheden om de administratie als stuurinstrument te kunnen gebruiken en de ondernemer (en daardoor ook de onderneming) te laten groeien. Maar voor ons is dit slechts de basis. Wij hebben de kennis en tools in huis om ondernemers op méér vlakken te begeleiden en coachen dan alleen cijfers en dat zit allemaal bij de prijs inbegrepen. Wij zijn er van overtuigd dat de ondernemer van nu meer gebaat is bij een coach voor álle facetten van het ondernemerschap dan alleen de boekhouding.

De eenvoud van uitbesteden

Administratie (uitbesteden)

Administratie (uitbesteden)

Kies voor het gemak van uitbesteden... 

Lees meer
Salarisadministratie

Salarisadministratie

Laat ons je helpen met al je personeelszaken.

Lees meer

Iedere ondernemer is welkom bij ons. Wij kunnen voor iedere ondernemer wel een oplossing op maat bieden. We denken graag mee in hoe we de meeste waarde toe kunnen voegen voor ons klant. Het bijhouden van de administratie en maken van jaarcijfers voegt in onze ogen niet veel waarde toe. Dat is basis, pure noodzaak voor iedere ondernemer. Waar wat ons betreft de échte waarde in zit is in ons online dashboard waar wij de cijfers mee presenteren. Wij gaan in dit dashboard veel verder dan alleen een overzicht van behaalde resultaten. Wij kunnen de plannen van ondernemers meenemen en vertalen in ons dashboard.

Tevens richten wij ons op de persoonlijke groei en ontwikkeling van de ondernemer. Wij helpen je niet alleen het maximale uit je zaak te halen, maar ook uit jezelf.