logo

Hulp bij eigen bedrijf starten

De knoop is eindelijk doorgehakt! Je gaat een eigen bedrijf starten. Maar nu? Ondernemen is immers zoveel meer dan een goed plan hebben of een goed product. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het opstarten van je eigen bedrijf? Onze administratiecoaches zijn uitermate geschikt om je te begeleiden als je hulp wil bij het opstarten van je eigen zaak. 

Hulp bij opstarten eigen bedrijf

Als startende ondernemer heb je waarschijnlijk een hoop vragen. Als je op internet gaat kijken kom je tal van websites tegen met informatie over “hulp bij eigen bedrijf starten”. Maar er is zó veel informatie, dat je wellicht door de bomen het bos niet ziet. Wat is er dan fijner dan een administratiecoach die je door al deze informatie heen loodst en je helpt bij het opstarten van je eigen bedrijf? En tevens is deze hulp bij het opstarten van een eigen bedrijf inbegrepen bij de prijs van de boekhouding en leggen we alles in duidelijke taal uit. Geen vakjargon.

Ervaring voor het opstarten van een bedrijf

We hebben al diverse starters begeleid bij het opstarten van hun eigen bedrijf en kunnen daardoor ook ervaringen die we daarbij hebben opgedaan met je delen. Échte verhalen over het opstarten van een bedrijf dus, zowel positieve ervaringen als negatieve. Wij luisteren naar je plannen en zullen altijd eerlijk tegen je zijn, en met je meedenken. Want als wij écht iemand willen helpen met het starten van een eigen bedrijf, moeten we echt álles eruit halen wat er in zit. Je wilt iemand die met je mee juicht bij successen, die je opvangt en ondersteunt bij tegenslagen en die je bijstuurt als je een onjuiste koers lijkt te gaan varen.

Hulp bij financiële administratie

Uiteraard kunnen we naast de hulp bij het starten van je eigen bedrijf ook hulp bieden voor het bijhouden van je financiële administratie. Je kunt de administratie volledig uitbesteden, of we helpen je bij het opzetten van de administratie zodat je deze zelf kunt bijhouden. Deze hulp bij financiële administratie wordt in abonnementsvorm aangeboden. Dus een vaste prijs per maand. Veel starters beginnen vaak zelf met de boekhouding en realiseren zich pas (te) laat dat ze tóch hulp kunnen gebruiken bij de financiële administratie. Maar schroom niet om vanaf het begin al hulp te vragen bij financiële administratie. Er komt zoveel wet- en regelgeving bij ons vak kijken, dat het meestal juist gunstig uitpakt om hulp te vragen bij de financiële administratie en zo verdiend de hulp bij financiële administratie zich vaak (deels) terug.

Meer weten over hulp bij opstarten eigen zaak?

Wil je meer weten over de hulp die wij kunnen bieden bij het opstarten van een eigen zaak of de hulp bij financiële administratie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek