logo

Team

Het team van PIT bestaat uit administratiecoaches die zich vol passie inzetten voor al hun klanten. Daarnaast werken we met een heel team aan specialisten om ons heen. Denk hierbij aan loonadministrateurs, fiscalisten en juristen. Maar ook buiten onze eigen werkzaamheden om verbinden we graag mensen met elkaar. We hebben een zeer breed netwerk, dus leg je vraag bij ons neer en wij zoeken een passende partij voor je om je te helpen met je vraagstuk.

Astrid van der Maden

Administratiecoach / Eigenaar

“Het liefste sta ik naast de ondernemer. Ik wil met de klant meedenken over toekomstplannen, oplossingen zoeken voor problemen en er voor ze zijn als ze een luisterend oor nodig hebben. De vertrouwensband die ik in de loop der jaren opbouw met de klant, vind ik het allermooiste van mijn vak”.

Astrid is na het behalen van haar HBO Accountancy diploma én HBO Fiscale Economie eerst jarenlang in de Accountancy gaan werken. Daarna heeft ze als controller in het bedrijfsleven gewerkt, als fiscaal controller bij de overheid en als docent bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Van al deze verschillende beroepen heeft ze de mooiste aspecten weten te combineren tot haar huidige vak als administratiecoach en ondernemerscoach, waar ze begin 2012 als zelfstandige mee is gestart.

Astrid is ontzettend enthousiast, gedreven en ambitieus en gaat tot het uiterste voor haar klanten. Buiten haar werk zet ze zich in als penningmeester voor een aantal organisaties. Verder is ze zich zeer bewust van de wijzigende rol van boekhouders en heeft daarom een opleiding NLP gevolgd en mag zich sinds juli 2020 NLP Master noemen.

Tessa Janssen

Administratiecoach

“Als administratiecoach kan ik mijn affiniteit met cijfers gebruiken om ondernemers te ondersteunen op administratief gebied. De diversiteit aan klanten binnen ons klantenpakket en het informele en persoonlijke contact wat we dagelijks met klanten hebben zorgen ervoor dat iedere dag anders is en ik altijd vol energie naar mijn werk ga”.

Tessa is tijdens haar opleiding HBO Accountancy al voor Astrid gaan werken. Op haar vrije schooldagen ging ze administraties inboeken. Na het behalen van haar diploma is ze nog een jaar verder gaan studeren, om uiteindelijk weer aan de slag te gaan voor Astrid. Sinds mei 2018 is ze fulltime werkzaam en ze heeft inmiddels haar eigen klantenpakket waar ze rechtstreeks contact mee heeft. Tessa is een hele positieve en vrolijke meid die zich helemaal vast kan bijten in een administratie. Ze is leergierig en gaat geen uitdaging uit de weg. Een dame met PIT!