logo

Astrid van der Maden

Administratiecoach / Eigenaar

“Het liefste sta ik naast de ondernemer. Ik wil met de klant meedenken over toekomstplannen, oplossingen zoeken voor problemen en er voor ze zijn als ze een luisterend oor nodig hebben. De vertrouwensband die ik in de loop der jaren opbouw met de klant, vind ik het allermooiste van mijn vak”.

Astrid is na het behalen van haar HBO Accountancy diploma én HBO Fiscale Economie eerst jarenlang in de Accountancy gaan werken. Daarna heeft ze als controller in het bedrijfsleven gewerkt, als fiscaal controller bij de overheid en als docent bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Van al deze verschillende beroepen heeft ze de mooiste aspecten weten te combineren tot haar huidige vak als administratiecoach en ondernemerscoach, waar ze begin 2012 als zelfstandige mee is gestart.

Astrid is ontzettend enthousiast, gedreven en ambitieus en gaat tot het uiterste voor haar klanten. Buiten haar werk zet ze zich in als penningmeester voor een aantal organisaties. Verder is ze zich zeer bewust van de wijzigende rol van boekhouders en heeft daarom een opleiding NLP gevolgd en mag zich sinds juli 2020 NLP Master noemen.

Terug naar overzicht