logo

Salarisadministratie uitbesteden

De salarisadministratie is een complex onderdeel van de financiële administratie. Immers heb je hier te maken met wet- en regelgeving, CAO’s, verschillende pensioenfondsen etcetera. De meeste ondernemers kiezen er dan ook voor om de salarisadministratie uit te besteden. Wil je graag de salarisadministratie uitbesteden? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Loonadministratie

Een ander woord voor salarisadministratie is loonadministratie. De loonadministratie is zoals hierboven al genoemd een complex onderdeel van de financiële administratie. Maar zeker geen onbelangrijk onderdeel. De loonadministratie wordt vaak onderschat. Maar vergeet niet dat personeel een belangrijk onderdeel van je bedrijf is en vaak je grootste kostenpost. Als je niet alles perfect op orde hebt met je loonadministratie, kan dat ontzettend veel geld kosten. Bijvoorbeeld als een werknemer ziek wordt, niet functioneert of overtallig wordt. Daarom is het uitbesteden van de salarisadministratie dan ook een goede en verstandige keuze.

Uitbesteden salarisadministratie

Voor het uitbesteden van de salarisadministratie werken wij samen met een kantoor die een top team hebben die steeds op de hoogte blijven van wijzigende wet- en regelgeving, wijzigingen in CAO’s en wijzigingen bij pensioenfondsen. Wij kiezen er bewust voor om de salarisadministratie bij een ander kantoor onder te brengen, aangezien er zoveel wet- en regelgeving is op dat gebied, dat wij vinden dat dit beter uitgevoerd kan worden door mensen die alleen maar hier mee bezig zijn. Maar het loopt wel allemaal via ons kantoor en vragen en dergelijke mogen gewoon bij ons gesteld worden. Wij hebben nauw contact met de loonadministrateurs. De loonadministratie wordt voor een vast bedrag per loonstrook per maand voor je verzorgd. Geen toeslagen voor jaaropgaves, of mutaties in je personeelsbestand.

Wat betekent het uitbesteden van je salarisadministratie

Uitbesteden van salarisadministratie betekent voor ons dat je je gehele personeelsadministratie bij ons onder zou moeten kunnen brengen. Dus ook als je hulp wil bij het maken van juiste personeelsdossiers, problemen met personeelsleden of opstellen van contracten kunnen wij je helpen. Wij begrijpen dat de salarisadministratie uitbesteden aan ons een serieuze verantwoordelijkheid is die wij dan ook heel serieus nemen.  

Meer weten over de mogelijkheden van salarisadministratie uitbesteden?

Benieuwd naar wat wij kunnen doen voor de loonadministratie voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek