logo

Boekhouder

Een boekhouder zorgt er voor dat je administratie up-to-date is en dat je aangiftes juist en tijdig worden ingediend. Maar hoe weet je nu dat je een goede boekhouder in de arm neemt? Waar moet je op letten als je op zoek gaat naar een boekhouder?

Boekhouding

Iedere boekhouder zorgt er voor dat de boekhouding van zijn klant wordt verzorgd. Of je als ondernemer nu je boekhouding uitbesteed of je laat alles regelen. Aan het einde van het jaar moeten de cijfers en aangiftes gewoon kloppen.

Begeleiding bij boekhouding

Wij vinden dat een boekhouder nog veel verder zou moeten gaan dan alleen de boekhouding op orde hebben. Want een ondernemer heeft niets aan een correctie administratie als hij niet weet hoe hij de administratie kan gebruiken. Begeleiding bij boekhouding is dus minstens zo belangrijk. Duidelijke taal. De tijd nemen voor de ondernemer.

Administratiecoach

Wij gaan daarin nog een stapje verder. Wij begeleiden ondernemers op meer facetten dan alleen de cijfers en de boekhouding. Wij coachen ondernemers. Door meer uit de ondernemer te halen, is de ondernemer in staat meer uit zijn bedrijf te halen.

Boekhouder gezocht?

Hulp nodig? Overweeg eens een administratiecoach! Stop met zoeken en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.