logo

BTW aangifte

De BTW aangifte is een periodiek terugkerende aangifte over een (maand, kwartaal of jaar) waarbij je aangeeft hoeveel omzetbelasting je moet afdragen en hoeveel voorbelasting je terug wilt vragen. De aangifte omzetbelasting moet tijdig ingediend en betaald worden. Je krijgt hiervoor geen bericht van de belastingdienst. Je moet er zelf aan denken wanneer de aangifte ingediend moet worden en wanneer deze betaald moet worden.

BTW aangifte begeleiding

Wij kunnen je begeleiden bij het maken van de aangifte. We kunnen je boekhoudsoftware goed instellen waardoor je de btw aangifte zelf in kunt dienen vanuit je boekhoudpakket. Ook kunnen we je leren hoe je de inhoud van de btw aangifte kunt controleren. Toch kiezen de meeste mensen voor het uitbesteden.

BTW aangifte uitbesteden

Geen zin om jezelf te verdiepen in alle wet- en regelgeving rondom de omzetbelasting aangifte? Vind je het fijn als iemand je er telkens aan helpt herinneren als het weer tijd is voor de omzetbelasting aangifte? Groot gelijk! Bijna al onze klanten kiezen ervoor de BTW aangifte uit te besteden. Zo hebben ze er geen omkijken naar.

Hulp bij btw aangifte

Boek je zelf je administratie in in een boekhoudpakket? Ook dan is hulp bij aangifte mogelijk. Wij kunnen periodiek je boekingen en de btw aangifte controleren, zodat je zeker weet dat de aangifte juist en tijdig de deur uit gaat.

Meer dan alleen hulp bij omzetbelasting aangifte

Niet alleen hulp bij de btw aangifte is belangrijk. Ook het tussentijds mee beoordelen welk btw tarief je als ondernemer toe moet passen bij welke dienst is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. De BTW wetgeving is redelijk complex. Laat je vooraf goed adviseren over de btw tarieven en randzaken zoals factuurvereisten.

We helpen je graag met al je vragen over omzetbelasting. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt!