logo

Eigen bedrijf starten

Ben je aan het overwegen om een eigen bedrijf te starten? Of heb je de knoop wellicht zelfs al doorgehakt? Dan breekt er nu een drukke en spannende periode aan. Er moet immers zoveel geregeld worden. Vaak is administratie niet het eerste waar een startende ondernemer aan denkt. Toch is het belangrijk om dit vanaf het begin al goed te regelen.

Meer dan alleen cijfers

De administratiecoaches van PIT voor jouw administratie begeleiden starters op een veel breder vlak dan alleen de boekhouding. Zo kunnen we helpen bij de volgende zaken:

  • Inschrijving Kamer van Koophandel
  • Opstellen ondernemersplannen en financieringsaanvragen
  • Meedenken over tarieven
  • Opzetten administratie
  • Opmaken factuurlayouts
  • Sparren over alles waar je als startende ondernemer tegenaan loopt

Wij hebben een hoop starters begeleid en delen graag onze ervaringen om jou op weg te helpen!

Goed ondernemerschap

Bij het starten van een eigen onderneming is het belangrijk dat je je realiseert dat ondernemen méér betekent dan alleen het goed uitvoeren van je dienst. Of het goed promoten van je product. Je kan ergens nog zo goed in zijn, dat maakt je niet meteen een goede ondernemer. Wil je dus een eigen onderneming starten? Investeer dan in kennis en zorg dat je de juiste begeleiding hebt, zodat je ook echt goed van start gaat. En weet wat je sterke en zwakke punten zijn.

Uitbesteden administratie

Als je weet dat administratie niet je sterkste kant is, besteed dat dan uit. Zo kun jij tijd investeren en datgene wat jij wél goed doet en waar je het geld mee kunt verdienen. Uiteraard kunnen wij je hiermee van dienst zijn. Ook voor het maken van alle fiscale aangiftes. Salarisadministratie uitbesteden is uiteraard ook mogelijk. Het uitbesteden van salarisadministratie is onze ogen zelfs geen luxe, maar pure noodzaak. Daar komt zoveel regelwerk bij kijken en zo veel verschillen per CAO, dat je niet het risico wil lopen daar fouten in te maken.

Meer weten over de mogelijkheden van een boekhouder in Venray?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek