logo

Ondernemerscoach

Ondernemen is zoveel meer dan goed zijn in een bepaalde dienst of het juiste product verkopen. Als ondernemer wordt je geacht creatief en innovatief te zijn. Je moet snel kunnen inspelen op veranderende omstandigheden. Als ondernemer wordt je telkens weer uitgedaagd. Je komt voor keuzes met serieuze gevolgen. In welke fase je bedrijf zich ook bevindt. 

Een ondernemerscoach geeft je de juiste tools en inzichten om deze keuzes te kunnen maken. Of het nu gaat om financiële sturing, om begeleiding rondom personeel of het bepalen van je prijzen en pakketten... We denken graag met je mee, welk probleem je ook aan ons voorlegt. Maar een ondernemerscoach is er niet alleen om problemen achteraf op te lossen. We denken ook preventief mee. Vandaar dat we periodiek contact opnemen met onze klanten om te sparren en tevens geven wij aan of wij zelf ergens kansen of bedreigingen zien voor je onderneming. Ook helpen we ondernemers die angst hebben om een volgende stap voor hun bedrijf te zetten. Voor een aantal veelvoorkomende problemen hebben we ook trajecten ontwikkeld waarmee we je kunnen begeleiden als ondernemerscoach. 

Jij maakt de keuzes! Wij geven je alleen dat duwtje in de rug... Tegen vaste prijzen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Terug naar overzicht

Salarisadministratie

Salarisadministratie

Laat ons je helpen met al je personeelszaken.

Lees meer
Administratie (uitbesteden)

Administratie (uitbesteden)

Kies voor het gemak van uitbesteden... 

Lees meer