logo
NIEUW | Profit First met PIT

Astrid van der Maden

02 september 2020
NIEUW | Profit First met PIT

NIEUW | Profit First met PIT

NIEUW | Profit First met PIT

 

Ik werd begin 2019 geattendeerd op het boek Profit First van Mike Michalowicz, welke door Femke Hogema (zie foto) naar het Nederlands is vertaald. Ik was onder de indruk van de eenvoud van het systeem en de wijze waarop het aansluit bij ons menselijk gedrag. Ik besloot het zelf toe te gaan passen binnen mijn bedrijf en ben echt enthousiast. Het werkt echt! Ik zeg niet dat dit systeem je bedrijf meteen succesvol kan maken. Of dat je meteen bergen winst gaat maken. Daar komt veel meer bij kijken. Maar het helpt je te voorkomen om in de ondernemersvalkuilen te stappen waar, met mij, zo ontzettend veel ondernemers in terecht komen. Ik kan nu zorgeloos ondernemen, weet ieder moment van de dag waar ik aan toe ben en kan snel de juiste beslissingen nemen. Ik kan het iedere ondernemer van harte aanbevelen.

 

Vanaf vandaag kunnen ook andere ondernemers bij ons terecht om Profit First toe te laten passen. Profit First is een eenvoudig middel om je bedrijf financieel gezond te maken en/of financieel gezond te laten groeien. Door het toepassen van Profit First ga je je bedrijf sturen op basis van geldstromen. En dat is handig, want tegenwoordig heeft iedereen zijn bankrekeningen in een app op de telefoon en dus kun je ieder moment van de dag zien hoe je er voor staat en ben je in staat om heel snel goede beslissingen te nemen.

 

Profit First werkt voor iedereen. Zowel zakelijk als privé. Zowel grotere als kleine ondernemers. Zowel ondernemers die groeien, als ondernemers die het financieel zwaar hebben. Het is een uitstekend middel om ondernemers te helpen die tegen de volgende problemen aanlopen:

  • Je ondernemersinkomen staat niet in verhouding tot de tijd die je investeert in je bedrijf;
  • Het is iedere maand weer spannend of alle rekeningen betaald kunnen worden, laat staan de belastingen;
  • Jouw omzet groeit, maar je winst niet;
  • Je bent het ene gat met het andere aan het dichten;
  • Je blijft maar investeren in je bedrijf want alleen daarmee kan het groeien en groeien is beter;
  • Jouw bedrijf staat er slecht voor door te hoge privé-opnames.

 

Vanuit PIT voor jouw administratie begeleiden we je bij het volledige traject. Dus we maken een plan, we bepalen de juiste verdeelsleutels en we helpen je met de implementatie van Profit First. We hebben maandelijks contact om te kijken hoe het gaat en bij te sturen waar nodig. Wij helpen jou om je doelen in kaart te brengen en zijn je stok achter de deur om ze daadwerkelijk te bereiken. De administratie wordt bijna realtime door ons bijgewerkt zodat je altijd actueel inzicht hebt in hoe het er voor staat.  

 

Mocht je meer willen weten over Profit First? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We laten je graag zien hoe het werkt!

 Terug naar overzicht