logo

Administratie

Iedere ondernemer krijgt te maken met administratie. Alleen vind niet iedere ondernemer het leuk om zich hiermee bezig te houden. Ook komt er heel veel wet- en regelgeving kijken bij de administratie en is het lastig om door de bomen het bos te zien. Hier ben je geen ondernemer voor geworden. Je wilt aan je bedrijf kunnen werken en je niet druk hoeven maken om deze randzaken.

Administratie uitbesteden

Herken je jezelf in bovenstaande? Heb je al eens overwogen om de administratie volledig uit te besteden? Je weet dan zeker dat de administratie goed op orde is en voldoet aan alle wet- en regelgeving. Het uitbesteden van de administratie wil niet zeggen dat je geen grip meer hebt op wat er gebeurd. Doordat wij continu inzicht verschaffen via ons online dashboard met handige informatie en kengetallen weet je altijd hoe jouw bedrijf er voor staat.  Dus juist door het uitbesteden van de boekhouding heb je meer grip op je onderneming én houdt je tijd over voor andere dingen.

Loonadministratie uitbesteden

Op het moment dat je personeel in dienst gaat nemen, krijg je te maken met loonadministratie. De loonadministratie kun je het beste uitbesteden aan een professional. Hier komt namelijk zoveel bij kijken (wet- en regelgeving, CAO’s etcetera) dat je hier zelf niet aan moet willen beginnen. Bovendien kun je door het uitbesteden van je loonadministratie bij ons tevens gebruik maken van onze helpdesk en kun je dus al je vragen rondom personeel aan ons stellen. We denken graag met je mee…

Boekhoudpakket kopen

Overweeg je om een boekhoudpakket te kopen voor je onderneming? Het kopen van een boekhoudpakket is best lastig. Er is namelijk heel veel keus en je komt er pas achter wat een goed pakket is als je er al een hebt aangeschaft. Wij denken graag met je mee in de mogelijkheden en kunnen je helpen het pakket te nemen dat het beste bij jou en je bedrijf past. Maar lees nog eerst even verder… Wellicht is het niet eens nodig om een boekhoudpakket te kopen!

 

Boekhouding uitbesteden duur?

Het uitbesteden van de boekhouding is goedkoper dan je denkt. Een aantal ondernemers willen uit kostenoverwegingen zelf gaan boekhouden. Maar of wij de boeking na moeten kijken of wij maken de boeking zelf voor je, scheelt ons niet zo heel erg veel tijd en dus worden onze kosten daar niet persé lager door (afhankelijk van de grootte van je bedrijf). Daarnaast heb je dan een boekhoudpakket nodig en komen die kosten er dus ook nog bij. Steeds meer ondernemers kiezen dan ook voor het uitbesteden van de boekhouding!

Meer weten over de mogelijkheden van ons online administratiekantoor?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.