logo

Administratiekantoor

Op zoek naar een administratiekantoor waar je met een goed gevoel je gehele boekhouding & administratie kunt laten doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu kiest voor de gehele administratie uitbesteden of een deel van de boekhouding & administratie laten doen, bij ons administratiekantoor vind je altijd een werkwijze die het beste bij jou als ondernemer past.

Administratie uitbesteden

Je kan bij ons administratiekantoor de volledige administratie uitbesteden. Bij het uitbesteden van de administratie kun je alles uit handen geven, of we kunnen samenwerken, waarbij jij als klant een deel doet en wij de rest. Zo maken een hoop ondernemers de verkoopfacturen zelf met een boekhoudpakket en besteden ze de rest van de administratie uit aan ons administratiekantoor. Je werkt dus samen met ons aan dezelfde administratie in hetzelfde boekhoudpakket. Omdat we met digitale dossiers werken ervaar je het niets eens als het uitbesteden van je administratie. Je zet je stukken in het online dossier en zonder dat je het merkt verwerken wij alles wat jij upload in het boekhoudpakket. 

Waarom boekhouding & administratie laten doen?

Er komen steeds meer online boekhoudpakketten die het bijhouden van een administratie steeds makkelijker maken. Er zijn dan ook steeds meer ondernemers die de boekhouding & administratie zelf doen in plaats van het uitbesteden aan een administratiekantoor. Dat kan inderdaad prima, als je er voldoende tijd in wil stoppen en enige affiniteit hebt met boekhouden. Toch kiest het gros van de ondernemers er (op den duur) toch weer voor de boekhouding en administratie te laten doen door een administratiekantoor. Immers wil je er zeker van zijn dat je optimaal gebruik maakt van alle fiscale mogelijkheden en bovendien is de administratie meer dan alleen het vastleggen van je inkopen, verkopen en banktransacties. 

Eenvoudige rekensom

Als je de tijd die je er zelf mee kwijt bent afzet tegen de kosten voor het laten doen van boekhouding & administratie, zijn ondernemers toch snel geneigd het uit handen te geven. Maar de boekhouding & administratie laten doen door ons administratiekantoor heeft ook als voordeel dat we je tussentijds inzicht kunnen geven via onze online rapportages in meer dan alleen het resultaat. Zo weet je altijd hoe je er voor staat en of je bedrijf financieel gezond is. Ook kunnen we je tips geven als ons bepaalde zaken opvallen in je onderneming.

Administratiekantoor online?

Een lokaal administratiekantoor is uiteraard ideaal voor ondernemers in die betreffende regio. Een bezoek is zo gepland. Maar nu steeds meer online kan, waarom dan een administratiekantoor zoeken in je regio, terwijl je ook kunt kiezen voor een meer compleet online kantoor? Waar andere administratiekantoren zich namelijk blijven focussen op de administratie zelf, de basis, leggen wij als administratiecoaches de focus op de persoon áchter de cijfers en gaan in onze dienstverlening veel verder dan alle andere administratiekantoren.   

Meer weten over de mogelijkheden van ons online administratiekantoor?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.