logo

Online administratiekantoor

Wist je dat je heel veel tijd kunt besparen met een online administratie en een online administratiekantoor? Maar dat is niet het enige voordeel van een online administratiekantoor…

Online administratiekantoor

Maar wat doet een online administratiekantoor nou nog meer?

Wat wij zien is dat ondernemers heel veel tijd bezig zijn met hun administratie. Daardoor blijft er minder tijd over om te ondernemen en bovendien is de ondernemer de verkeerde dingen aan het doen voor zijn administratie. Wij helpen ondernemers om digitaal te gaan werken op een manier dat ze de volledige grip bewaren. Met ons online dossier heb je je dossier en volledige administratie altijd bij de hand. Doordat de administratie altijd actueel is en grotendeels gedigitaliseerd gaat, hebben we tijd over om de ondernemer te begeleiden met wat echt belangrijk is. We coachen ondernemers om hun doelen te bereiken, om meer uit hun zelf en uit hun bedrijf te halen. Dat we online werken wil niet zeggen dat we onpersoonlijk zijn. We zijn een klein team en kennen onze klanten.

Administratie pakketten

We hebben diverse administratie pakketten voor ondernemers. Alle pakketten zijn gericht op het online werken. Hoe uitgebreider het administratie pakket, hoe actueler de administratie wordt bijgewerkt. En des te actueler de administratie, des te tijdiger en beter worden de adviezen en de coaching.  

Benieuwd naar onze fiscaal adviseurs en wat wij kunnen beteken op het gebied van fiscaal advies?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.