logo

Startende ondernemer

Ben jij een startende ondernemer? En kun je wel wat hulp gebruiken?

Wij kunnen je helpen bij allerlei facetten waar je als startende ondernemer tegenaan loopt.

Hulp bij btw aangifte

Een van de eerste administratieve verplichtingen waar je met je startende onderneming tegenaan loopt is de btw aangifte. Wij bieden hulp bij het maken van de btw aangifte. Maar ook voor het juist toepassen van btw tarieven en het voldoen aan alle factuurvereisten ben je bij ons aan het juiste adres. Uiteraard kun je bij ons ook voor alle andere aangiftes terecht, zoals de aangifte inkomstenbelasting.

Hulp bij eigen bedrijf starten

De administratie en btw aangifte zijn basis administratieve verplichtingen voor een startende ondernemer. Maar bij het starten komt veel meer kijken dan deze administratieve basis. Wij bieden dan ook hulp bij het starten van een eigen bedrijf die verder gaat dan deze basis. Wij coachen je. Wij denken met je mee over je dienst of product en de wijze waarop je deze aanbied. En dat alles in duidelijke en begrijpelijke taal. Geen complexe vakjargon.

 

Meer weten?

Kun jij onze hulp gebruiken bij het starten van je onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we leggen je uit wat we allemaal voor je kunnen betekenen!